דם בצואה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/01/2006 | 23:33 | מאת: אברהם גיא

האם זה חלילה אומר שיש בעייה רצינית למי שיש לו מידי פעם דימום בצואה?

23/01/2006 | 23:48 | מאת: חיפאית

אברהם, למיטב ידיעתי, זה יכול להיות דבר פשוט כמו טחורים או בעיה אחרת בפי הטבעת, אבל על מנת לשלול בעיות רציניות יותר, צריך להיבדק אצל רופא. אפשר להיבדק אצל רופא המשפחה, והוא יפנה אותך, אם צריך, על פי שיקול דעתו, למומחה נוסף. כדאי שתקרא את תשובתו של הרופא ל-Dora כמה שורות למטה בעמוד זה., לשאלה אמנם לא זהה, אך נוגעת גם היא לדימום בצואה. חיפאית

26/01/2006 | 11:05 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

כן ולא :) כן כי צריך לברר את מקור הדימום.דבר שרופאי המשפחה אמונים עליו לא כי רוב הדימומים הם מגורם שאינו מהווה סכנה חמורה. בכול מקרה יש חערוך את הברור

26/06/2006 | 20:57 | מאת: מזי

שלום ד"ר טל אור.אני בחורה בגיל 31 בד"כ אני סובלת מעצירויות,בהיכנסי היום לנוחיות גיליתי דם רב בצואה ובחלקה אף שחורה.לאחר היציאה החלו כאבי בטן באיזור הצלעות מלווה בבטן נפוחה מעט. אני חרדה בשל מצבי ,מה מעידים סימנים אלה? אודה לך מראש על ההתיחסות.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)