משהו ממש לא בסדר איתי...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/01/2006 | 16:48 | מאת: אליס 19

הי מהבוקר הכל היה רגיל. לא אכלתי או שתיתי שום דבר מיוחד, ישנתי בלילה בסדר,שתיתי מספיק... פתאום בצוהוריים התחלתי להרגיש עייפה מאוד ובחילה חזקה(מה שקורה לי די הרבה אז לא התרגשתי וחיכיתי שיעבור) התחיל לי כאב ראש בצידי הראש, נהיהתי מטושטשת כאילו נכנס לי סבון בזויות העיניים,התחלתי להרגיש חולשה, סחרחורת,הכל התחיל להתערבב סביבי,אבל לא לקחתי כדור או משהו...חיכיתי שיעבור. פתאום שמתי לב שאני לא מצליחה לחשוב ברור.אני לא מצליחה אפילו לארגן משפט הגיוני בראש.לא מצליחה לחשוב על מילה אפילו.אנשים בעבודה דיברו איתי.לא הצלחתי להבין מה הם מדברים.כאילו שכחתי עברית או שהם מדברים שפה שאני לא מבינה.בקושי הצלחתי להוציא מהפה לבוס שלי את המילים "אני רוצה הבייתה", דיברתי מוזר, הנשימות שלי נשמעו כמו בהד כאילו מתחת למיים.בקושי החזקתי את עצמי ביידיים,התחלתי לזוז לאט ובקושי עמדתי.הרגשתי שאני מאבדת לגמרי קשר למציאות, שאני מרחפת לעולם אחר, לא מבינה בכלל מה מתרחש סבבי.פתאום נרדמה לי יד ימין.ניסיתי להזיז אותה אבל זה לא עזר כאילו איבדתי בה תחושה ובוקושי יכולתי להזיז תעצבעות(וזה קורה לי לעיטים ) בשלב הזה נורא נבהלתי, התחלתי לנשום עמוק ומהר ועוד יותר להסתחרר.הרגשתי שעוד שניה אני מתעלפת, עוד שניה ואני עוזבת את העולם הזה ולא בטוח שאני חוזרת. הלכתי לקופת חולים שליד העבודה שלי.לא בגלל שחשבתי שיעזור, פשוט חשבתי שיותר עדיף שאני יתעלף שם מאשר בעבודה, כחה יותר מהר יזמינו לי אמבולנס(ואני לא בנאדם של אמבולנסים שעושה עיניין.בחיים לא היתי בבית חולים) קופת חולים היתה סגורה אז נסעתי הביתה באוטובוס.עברו מאז כמה שעות טובות.המצב השתפר אבל עדיין אני חלשה מבולבלת מסוחררת וכואב לי הווריד באותה יד שנרדמה לי אז(וגם זה לפעמים קורה לי) בעקרון כל הסימפטומים האלא מופיעים אצלי לעטים קרובות אבל הרבה יותר חלש ולחוד.לא קישרתי בינייהם ולא התיחסתי אליהם תקופה(בערך חצי שנה-שנה)אבל הפעם זה היה הכל ביחד וחזק.ממש חזק. בקיצור אין לי מושג מה לא בסדר איתי,ואני לא יודעת מה לעשות ואיזה בדיקות לעבור.אני מפחדת שבפעם הבאה שזה יחזור אני באמת לא יצא מזה. אם למישהו יש מושב מה זה יכול להיות אני ישמח למידע.אני לא חושבת שזה נורמאלי לבחורה בריאה יחסית בת 19...מה זה יכול להיות? נ.ב. לפני שבוע התחלתי ליטול גלולות נגד הריון (פמינט) אבל לא עשיתי בדיקה אצל רופא אלא לקחתי מחברה.אולי זה בגלל זה?5אולי הן לא מתאימות לי? אבל התופעות האלה כבר הופיעו אצלי חלשות ובניפרד ממזמן.הרבה לפני שבכלל עלה הרעיון של הגלולות.

25/02/2006 | 18:22 | מאת: רפאל

תגידי את נורמלית?? לכי לרופא לעשות בדיקות מקיפות מה חיכית עד היום? זה יכול להיות משהו שמצריך טיפון פשוטץ

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)