דליפת גז

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/01/2006 | 02:27 | מאת: שר

ד"ר טל-אור שלום, אמי נחשפה לגז "אטלין אוקסיד" במקום עבודתה. כעת (ימים ספורים לאחר האירוע) היא חשה צריבה בגרון ומעט קושי בנשימה. האם ידוע לך מה תופעות הלוואי... האם ישנה סכנה.... היכן אוכל לקרוא חומר בנושא (בעברית). אשמח לקבל תשובה או הפנייה. שבוע טוב.

22/01/2006 | 09:56 | מאת: חיפאית

שלום, אתה יכול להתקשר למרכז מידע ויעוץ ארצי לרעלים וחומרים מסוכנים, הנמצא בבית החולים רמב"ם, ופועל 24 שעות ביממה, למיטב ידיעתי. מספר הטלפון 04-8541900 חיפאית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)