חום אצל תינוק בן שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/01/2006 | 10:28 | מאת: שואלת

בני בן השנה וחודשיים סובל מחום שנמשך ללא הפסקה מיום חמישי בערב. הוא צורח ללא הפסקה. אני נותנת לו סירופ נורופן/נר כשאפשר, אך עוד לא עובר הזמן של התרופה והחום עולה שוב והוא שוב מתחיל לצרוח.אני החום שלו נע בסביבות 39 מעלות. יש לנו תור לרופא רק בערב, ורציתי לדעת מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות עד התור לרופא? האם זה מזיק לתת כמות כזו של תרופות במשך מספר ימים? אשמח לתשובה ...

10/01/2006 | 09:19 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אני מניח כי הבעיה טופלה. בכל אופן יש לדאוג כי החום לא יעלה מעל 39 עם ע"י תרופות או אמבטיות פושרות. ולפנות לרופא במהירות האפשרית

10/01/2006 | 09:19 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אני מניח כי הבעיה טופלה. בכל אופן יש לדאוג כי החום לא יעלה מעל 39 עם ע"י תרופות או אמבטיות פושרות. ולפנות לרופא במהירות האפשרית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)