בעיה-עקיצת דבורה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/12/2005 | 15:36 | מאת: E-D

שלום לכולם ושבת שלום אני מקוה שהפורום הזה הוא הפורום המתאים אם לא אני ישמח אם תפנו אותי לפורום המתאים אז ככה עקצה אותי לפני קצת יותר מ24 שעות דבורה הוצאתי את העוקץ הרגשתי כמובן כאבים האצבע התנפחה עכשיו אחרי כמה שעות טובות הנפיחות התחילה לרדת אבל שקמתי היום בבוקר שמתי לב שהנפיחות חזרה להיות גדולה (היא לא ירדה) בנתיים האצבע טיפה כואבת,מגרדת וקשה לי טיפה לכופף אותה האם אתם ממליצים על משהו שיקל על הסבל? שוב תודה לעוזרים

17/12/2005 | 20:15 | מאת: אני

טוב, אני מניחה שהכל כבר עבר, מעבר לקרח על המקום, אין הרבה מה לעשות..תוך יום יומיים הכאב עובר:) את/ה לא ארלגי/ת, וזה מה שהכי חשוב:) תרגיש/י טוב

20/12/2005 | 08:24 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אחרי זמן כה רב אין טעם בטיפול זה יחלוף

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)