תחושה שהגוף נוטה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/12/2005 | 21:55 | מאת: מודאגת

היום בערב יצאתי, ולפתע אני מרגישה כאילו אני הולכת עקום וכאילו הגוף שלי נוטה קצת שמאלה. ניסיתי ללכת ישר ולישר את הגוף ממש, אך עדיין הייתה לי תחושה כאילו הגוף שלי נוטה שמאלה. התחושה הייתה בעיקר בגוף מעל המותניים. סחרחורת לא הייתה לי. אני מאוד מודאגת ממה שקרה ואודה אם תעזרו.

06/12/2005 | 11:06 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הבעיה יכולה להיות במערכת הויסטבלרית שאמורה לשמור על שיווי המשקל. במידה ויש בעיה במערכת זו עלולה להווצר הבעיה שתארת. יש לפנות לרופא אף אוזן גרון לבדיקה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)