מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/11/2005 | 20:54 | מאת: מיכל

לפני כעשרה ימים היה לי - amaurosis fugax שזה פחות או יותר קריש דם באיזה נים בעין. שאלו אותי אז אם הרגשתי לא טוב ולא היו לי תופעות נוספות חוץ מחוסר ראיה. העניין הוא שעכשיו יש לי סחרחורת, כאב ראש קל ובחילה כבר כמה ימים. יכול להיות שזה מהיסטריה (מוצדקת). היה גם טשטוש של הראיה לכמה שניות ואני תוהה אם זה יכול להיות קשור לאספירין מדלל הדם שנטלתי לבד, או שאני בצרה אמיתית. נתנו לי לבצע המון בדיקות אבל התור לביצוע הבדיקות ארוך. ובינתיים אני לא יודעת מה לעשות. אני לא מצליחה להירדם בלילה מחשש שאני לא אתעורר.

27/11/2005 | 08:59 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

מיכל יכול להיות שכל התופעות הן תופעות לוואי של מה שעברת. אם הטישטוש ראיה היא תופעה חוזרת יש להתייחס לכך. בנוסף ההיתי מודד לחץ דם כאשר מופיע הסחרחורת .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)