בעיה מפריעה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/11/2005 | 15:55 | מאת: רון

שלום שלשום נשרטתי בראש הפין כשהיה לי זקפה בזמן אוננות , הפצע או השריטה הייתה בדיוק ברש הפין כזה מילימטר אחד או שניים ליד פתח השופכה , ויורד לי קצת דם מהפצע עם כל תזוזה או נגיעה רצינית בראש הפין , ופשוט מה שהכי מפריע זה הכאב והגירוי המכאיב של הפצע או השריטה זה כמו כל תחושת כאב של פצע כל שהוא , כל פעם שאני משתין מאז השריטה הפצע חוזר לכאוב יותר כי טיפות של שתן מרטיבים אותו כי באים במגע איתו , וגם כואב כל פעם שאני מנקה אותו במים וסבון . האם צריך לשים עליו { פולידין } ולחבוש אותו ? האם הכאב הזה כתוצאה שהתפתח בפצע זיהום אשר פולידין לא יעזור ? איזה משחה אפשר לקנות מבית המרקת שמיועדת לשריטות באיבר המין ? מה אפשר להציע לי לעשות לפני שאלך למיון או לרופא מומחה ? האם רופאי המשפחה בקופת החולים יש לו את הידע הרפואי במצב שלי והוא יכול לרשום לי על סוג המשחה המתאימה ? תודה רבה

24/11/2005 | 16:42 | מאת: רון

בהמשך לבעיה שלי בראש הפין התפתחו סימנים אדומים מסביב לפתח השופכה , מין כיבים כאלה שורפים מאוד וכואבים מרוב השפשוף שעשיתי בראש הפין , פשוט ההרגשה כל כך מעיקה ומכאיבה בכיבים האלה ואינני יכול לסבול המגע של התחתונים עם ראש הפין הרי אי אפשר להיות בלי תחתונים כל הזמן כי יש כאב וגירוי מעצבן , מה לעשות ? תודה

27/11/2005 | 09:03 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בשלב זה של הבעיה יש לפנות לאורלוג לבדיקה. הכיבים יכולים להצביע על זהום.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)