נפילה של תינוק בן חודשיים מספה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/11/2005 | 21:24 | מאת: שושנה

השארתי את תינוקי בן החודשיים למשך מספר רגעים על הספה בסלון והוא כנראה התהפך ונפל על השטיח של הסלון, בכה מיד, ינק ללא בעייה מיד ולא נראו שום סימנים חיצוניים של פגיעה והוא היה עירני והתנהג כרגיל לאחר מכן. אני ובן זוגי לקחנו אותו לרופא ילדים והרופא אמר שנראה שאין בעיה. אני עדיין מלאת חשש, קראתי בספר כי לעיתים יש שטף דם פנימי שיופיע רק כעבור יום-יומיים. הייתי רוצה לשמוע את דעתך בנושא. תודה מראש, שושנה.

21/11/2005 | 12:27 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

במידה ויש דימום הוא מופיע ברוב המוחלט של המקרים ב24 השעות הראשונות. נדיר מאד שזה יקרה אחרי זה. לכן גם בבית חולים אני משגיחים ל24 שעות בלבד.

30/08/2007 | 22:15 | מאת: יוסי

אחרי אי שיווי משקל ,אחיניית שלי נפלה על הראש אחרונית- היא מישיבה הגיעה לחצי עמידה ונפלה לא במכה חזקה ( היא קיבלה יותר חזקות מאלה) ,ועכשיו שזאת השעה לישון ובאמצע שניסו להרדים אותה היא פלטה קצת.. מה שמחדיש פה שהיא לא פולטת בדר"כ.. מה אתם מייעצים?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)