עידכון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/11/2005 | 09:56 | מאת: דודי

תודה דר' טל-אור, התינוק מטופל כרגע ע"י פרופ' רוגין מנהל הפגיה (כמדומני) בביה"ח נהריה. הוא מקבל שתי תרופות - Digoxim (כך הוכתב לי, אני הכרתי Digoxin) ו- Amiodarone. שלשום בערב התינוק קיבל התקף נוסף, למרות התרופות. בביה"ח ממליצים להשאירו שם עם טיפול תרופתי לשבוע נוסף, אך אינם מתנגדים (כמובן) לכך שנבקש חוות דעת נוספת. כל המלצה תתקבל בברכה... תודה, דודי

13/11/2005 | 09:57 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

את ההמלצה שלי כבר כתבתי. אני לא רופא ילדים ולכן אין לי מה להוסיף. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)