חיסון וחום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/11/2005 | 00:08 | מאת: מיכל

שלום, לביתי בת השנה היה הערב בשמונה חום 40.2 (כנראה שיניים?). מחר היא אמורה לקבל חיסון נגד השפעת + החיסון של גיל שנה. שאלתי היא: אם בבוקר היא תקום בלי חום, אם אוכל לעשות לה את החיסונים הנ"ל, או שיש פרק זמן שבו היא אמורה להיות בריאה (ללא חום), כדי לחסן. אשמח לתשובה - מיכל

07/11/2005 | 07:56 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לדעתי אין מחסנים ילדים בזמן מחלה. לכן אם יש לה חום אין אפשרות לחסן אותה. במידה שהחום משניים ואת בטוחה בכך אין מניעה לחסן אותה לאחר ירידת החום

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)