שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/10/2005 | 22:00 | מאת: הדר

אני מתכננת הריון בחודשים הקרובים. נאמר לי כי יש ליטול חומצה פולית לפני ההריון, ואני אישית צריכה תוספת ברזל כי אני אנמית. בהריונות הקודמים נטלתי כדור בשם פוריק. כרגע, אני שוהה בחו"ל ורכשתי כדורים שמכילים מספר ויטמינים בנוסף לברזל ולחומצה הפולית, ורציתי לדעת אם כדאי ליטול אותם.אני חוששת להתחיל לקחת מבלי לדעת שהם מתאימים המרכיבים הם: (היה מאוד קשה לכתוב מסודר, אני מקווה שהערכים מובנים) A ויטמין ( IU 4000) C ויטמין (100 מ"ג) D ויטמין ( IU 400) E ויטמין ( 11) B-1 ויטמין (1.84מ"ג) B-2 ויטמין (1.7מ"ג) NIACIN מ"ג 18 B-6ויטמין (2.6מ"ג) חומצה פולית 800 mcg B-12 ויטמין 4 mcg calcium מ"ג 200 ברזל 27 מ"ג zinc מ"ג 25 בנוסף, רציתי לדעת אם יש לכדור תופעות לוואי כלשהן תודה רבה הדר

01/11/2005 | 23:18 | מאת: להדר

יש פורום הריון ולידה בדוקטורס. (ד"ר יפת) לא נראה לי שיש קשר לפורום רפואת חירום.

05/11/2005 | 21:25 | מאת: חיים

אישתי לקחה 5 כדורי אטופן בשתית חצי בקבוק יין והקיאה לא את הכל היא טוענת שהיא בסדר האים יש אילו תופעות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)