לאחר שפעת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/10/2005 | 19:25 | מאת: ארבל

אתמול בבוקר קיבלתי חיסון נגד שפעת ועכשיו האזור נפוח מאוד ואדום מה לעשות?

21/10/2005 | 22:54 | מאת: חיים

קיבלתי חיסון נגד שפעת לא היו שום סימנים לאחר מכן,לקראת ערב חומי עלה ל-38 מעלות למחרת ירד עד37.2 ושוב בערב עלה ל-38 כך במשך 8ימים.האים תופעה זו נראת נורמלית?או דזה חריג,נוסף לחום קיבלתי קישיון בצד השמאלי של הצוואר בתחילה לא עזרו לי כדורי ההרגעה שקיבלתי עד שביוזמתי לקחתי אופטלגין וזה הפיג הכאבים,המשחות למיניהם עזרו רק לזמן קצר.האים אני רגיש לחומר שבחיחסון?אולי לא רצוי לקחת להבא,גילי 75.5. לתשובתכם בברכה חמה חיים

23/10/2005 | 11:36 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לא פעם קורה כי לאחר חיסון נגד שפעת מופיעה הרגשה רעה ותופעות לוואי. חום אודם נפחות מקומית ועוד. באם התופעה אינה חולפת או נראת מוגזמת יש לפנות לטיפול רפואי. להזכרכם החיסון אסור לחולים הסובלים מאלרגיה לחלבון ביצה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)