מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/10/2005 | 09:15 | מאת: הדודה המודאגת

האחינית שלי בת 17 כמה ימים לפניי ראש השנה העלתה חום בפניה לרופאת קופת חולים נאמר שזה משהו וראלי מאז(מעל לשלושה שבועות) היא עדיין עם חום שמגיעה עד ל40 מעלות והכי נמוך 38 כמה ימים אחריה אבא שלה העלה חום וחולשה והרגשה כללית מאוד לא טובה פנינו למיון ובבדיקות שעשו לו הסתבר שתיפקודיי כבד לא היו תקינים והיה אפילו חשד לצהבת שנשללה בהמשך כעבור כמה ימי אישפוז נאמר שזה משהו וראלי והוא חש יותר טוב ושוחרר סיפרנו בבית חולים שגם הילדה חולה ונאמר שעלינו לעשות לה בדיקות דחופות בינתיים מצבה של הילדה התדרדר ופנינו גם איתה לבית חולים שם נאמר שיש לה מחלת הנשיקה ואין טיפול זה יקח זמן מאז כל יום יש לילדה משהו אחר מוגלה בגרון חום שלא יורד הקאות חולשה היא כל הזמן ישנה וירדה במשקל מעל 10 ק"ג אני ממש לא יכולה לראות אותה ככה סובלת נתנו לה אוגמנטין עם זינט ביחד יש שעות שהיא מתאוששת ונראת טוב אבל זה רק שעות מעטות היא הפסידה את הבגרויות ואפילו אין לה כוח לדבר ולצחוק מה לעשות?האם ככה צריכים להיות התופעות של מחלת הנשיקה? ובכלל אשמח לקבל הסבר מהי מחלת הנשיקה איך נדבקים בה? כמה זמן היא נשארת? תודה מראש וסליחה על המכתב הארוך

21/10/2005 | 08:09 | מאת: חיפאית

על מחלת הנשיקה - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/193/xCT/113

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)