חווייה מוזרה שחוויתי בלילה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/10/2005 | 02:11 | מאת: חג שמח לכולם !!!!!!!

אני בת 70 + , בלילה הרגשתי כיווץ עז ושני בהונות הרגליים התרוממו מבלי יכולת להורידם אלא באמצעות עזרתו של בעלי . הרגשתי כאב עז בשני השוקיים . כעבור זמן לא ארוך זה חלף . זה קורה לי לעיתים אבל עד עכשיו זה קרה ברגל אחת בלבד . מה זה ? איך מטפלים בזה ? מה עלי לעשות האם יש דחיפות במתן הטיפול ? האם זה מסוכן ??? חג שמח לכולם!

17/10/2005 | 19:23 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

קרוב לודאי סבלת מכיווץ שרירים עקב ירידה בחימצון השריר. אין זה מסוכן ואין צורך בטיפול דחוף

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)