נפיחות בית החזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/10/2005 | 03:31 | מאת: ליאורה

בימים האחרונים החלה נפיחות של בית החזה שלי מלווה בכאבים. לא חשה בבעיות נשימה כלשהן. מזה זמן החלה נפיחות בצד ימין של הבטן העליונה וכאבים החלו בצד ימין של הבטן התחתונה. לא יודעת אם יש קשר בין הדברים. בדיקות הדם שלי היו תקינות למעט כולסטרול גבולי. בבדיקת אולטרה סאונד נתגלו 2 ציסטות פשוטות בכבד שהובחנו כציסטות שפירות.נושא הנפיחות של בית החזה הכי מדאיג אותי. האם הדבר מעיד על משהו חמור? אני מתכוונת לבקר אצל רופא המשפחה ביום ראשון, אך האם הדבר לא סובל דיחוי וכדאי לי לפנות לחדר מיון? אודה לך ד"ר על תגובתך. שנה טובה ומועדים לשמחה, ליאורה

17/10/2005 | 19:16 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

תלומה של נפחות בית החזה אינה שכיחה ןקשה לי לענות על כך. צריך בדיקה רפואית להתרשם מהנפחות ומהמלווה אותה. לכן אם זה מציק יש לפנות לרופא.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)