כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/10/2005 | 01:29 | מאת: ספי

שלום לאחרונה אני חש בכאבים חדים באזור בו מצוי הפנדציט (למירב ידיעתי-בבטן התחתונה מצד ימין). הכאבים אינם נמשכים זמן רב אך באים בגלים. איני סובל מחום או מתופעות אחרות אך יש לציין כי יש לי IBS. רציתי לדעת האם יש סיבה לדאגה. תודה

17/10/2005 | 19:13 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

מיכוון שהנל סובל מ IBS יכול להיות סמנים שונים של המחלה שמזכרים התקף של דלקת התוספתן. בדר"כ אם הכאבים אינם מלווים בחוסר תאבון בחילות והקאות אין זה דלקת התוספתן. אך בכל מקרה דרושה בדיקת רופא

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)