רשרוש בלב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/10/2005 | 21:08 | מאת: מירי

אמי בת 60 עד לפני חצי שנה הייתה מעשנת כבדה כיום הפסיקה אמי מתלוננת כבר זמן רב כי בבוקר היד השמאלית רדומה לה כשהיא מתעוררת והיא לא יכולה להזיזה כלל למשך כמה דקות. היום הייתה אצל רופאת משפחה שטענה ששמעה רשרוש בלב אמי נשלחה לבדיקות שונות בינהן אקו לב( לפני שנה הבדיקות הנל יצאו תקינות) מה זה יכול להיות? אני ממש מודאגת.

12/10/2005 | 16:06 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אכן כדי לחזור על הדיקות, בנוסף לבדוק את אספקת הדם ליד. לבדוק אם זרימת הדם ביד תקינה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)