כאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/10/2005 | 19:23 | מאת: שי לביא

שלום לך דוקטור חג שמח שנה טובה סבתי מתלוננת על כאבים עזים בגב תחתון לא נדגיש שאורותפד האבחין שיש לה מושג שנקר:"דיש" וכ פעם היא מקבלת זריקת ולטרן עכשיו אנו רוצים לעשות לה טיפולים לגב[מסאזים] האם זה יעזור והאם זה ישפיע על הלחץ דם של סתי שסובלת מיתר לחץ דם מה כדאי לעשות איזה תרופות מה ניתן לעשות סבתי לא יכולה להחזיק באבים תודה ותענה בהקדם

07/10/2005 | 19:55 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

זה יכול לעזור אך אין שום ביטחון בכך. רצוי שזה יעשה ע"י מי שיודע. אין קשך ללחץ הדם

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)