חתכים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/09/2005 | 23:39 | מאת: יעל

שלום! כאשר יש מצב שבו אדם נחתך, לפי מה מחליטים אם הוא זקוק לתפרים או רק הדבקה? האם כל צלקת שיש לך בגוף- כלומר צלקת מניתוח, הדבקה, תפירה וכדומה נשארת לנצח או שיש דרך להעלים זאת? תודה מראש ולילה טוב יעל.

28/09/2005 | 09:51 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

נתחיל מזה שההחלטה על צורת סגירת החתך תלויה בחתך עצמו. גודל וצורת החתך. כשהחתך קטן עם שפתיים חלקות אולי אפשר להדביק. צלקת תמיד נשארת אין אפשרות להעלים אותה אפשר לנסות לעשות אותה עדינה ויפה יותר בניתוח אבל לא להעלים אותה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)