דלקת בצלוליטיס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/09/2005 | 14:46 | מאת: ניצן

לאמא שלי יש דלקת חריפה בצלוליטיס בשוק שמאל. כבר מעל שבוע והמצב לא ממש משתפר, יש לה חום נמוך בימים האחרונים וכאבים והיא מתקשה בהליכה. הרופאה (רופאת משפחה) מתלבטת כבר כמה ימים אם לשלוח אותה למיון בגלל זיהומים ועומס בבתי החולים. היא לוקחת אוגמנטין ואורבניל במינון גבוה ועושה קומפרסים לרגל. השאלה היא האם בכל זאת לגשת לבית חולים ולא לחכות לשיפור?

26/09/2005 | 17:53 | מאת: ניצן

ועוד שאלה קטנה... האם דלקת בצלוליטיס קשורה לרפואת עור? או לרפואה פנימית? לאיזה מומחה אפשר לגשת היום בערב?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)