שלשול וקלקול קיבה-חודש לאחר חזרה מהודו

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/09/2005 | 01:03 | מאת: גילי

חזרתי מהודו לאחר טיול של חודש(היו לי כל הזריקות) מאז אני משלשלת או לחילופין עם כאבי בטן עזים(כמו צירים) וקיבה בצבע של מדבר-לא כהרגלי...גם בהודו היו לי תופעות אלה שבאו וחלפו כל מספר ימים. בבדיקת צואה בארץ לא נמצא כלום , אבל המצב לא משתפר בנוסף אני חשה חולשה רבה וחוסר כוחות לתפקוד היום יומי עד אדישות מידי פעם. מה לעשות, אלו בדיקות לדרוש מרופא המשפחה???

24/09/2005 | 12:48 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לחשוב על פרזיטים למינהם. או זהומים צואה לתרבית. לחידקים ופרזיטים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)