סחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/09/2005 | 19:00 | מאת: רותי

שלום רב, מיזה מספר חודשים אני סובלת מסחרחורות עזים שהשיא היה בוקר אחד קמתי ממיטה ולא יוכלותי לעמוד על רגליי, זה התחיל תוך כדי שינה או שכיבה ושלב שני שרציתי לקום למצב עמידה. עם תופעות של בחילות וחולשה. פניתי מיד לרופא והופנתי לגסטרו לבירו מאחר ואני סובלת מטלסמיה מינור ובקע בקיבה, ועלה חשש לדימים פנים. הנושא נבדק ולא נמצא שום ממצא לדימים פנים. השאלה מה יכול להיות הסיבה לסחרחורות וחוסר יכולת לעמוד בשלב הראשון של קימהמהמיטה. תודה על תשובתכם.

24/09/2005 | 12:49 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

חוסר דם או לחץ דם נמוך יש לבדוק לחץ דם בשכיבה מיד בעמידה וחמש דקות לאחר מיכן בעמידה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)