חבלה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/09/2005 | 07:14 | מאת: דגנית

שלום רב אחותי בת 45 התעלפה נפלה וניחבלה בראשה בצד האחורי של הראש נפתח לה והיא דיממה (זה קרה בבית חולים עצמו) ברגע שהיא נסתה לקום אחרי שהיא התעלפה היא שוב התעלפה היא "טופלה" בבית החולים וכמעט נשלחה לביתה אילולו אנחנו התעקשנו שהיא לא מרגישה טוב לא עברו חמש דקות היא גם החלה להקיא ואז הם כבר קצת יותר התיחסו בסופו של דבר נערך לה C.T ראש שיצא תקין היא הושפזה ללילה רק ב2 ליפנות בוקר שוב לאחר נדנוד כי הדימום לא פסק הסכימו להדביק לה את הפתח בראש היא קיבלה 3 אינפוזיות ולמחרת ב14.00 שוחררה לביתה כשהיא סובלת מסחרחורות שהולכות ומחמירות עד השעה 9 בערב כבר היא בקושי יכלה לקום היא היא הייתה ממש נופלת הם טענו שהסחרחורות ימשכו 3 ימים עקב המכה החזקה שהיא קבלה האם זה נכון? ממש קשה לה להזיז את הראש והאם אין חשש לבצקות בראש ומה עלינו לעשות?

24/09/2005 | 12:55 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בדרך כלל אחרי CT תקין נהוג לשחרר כי זה אומר שאין דימום. למרות זאת אם היא עדיין סובלת מבחילות בקאות וסחרחורות כדי לפנות ליעוץ נוסף

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)