שאלה דחופה!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/09/2005 | 16:54 | מאת: אליק

אני בן 23.ללא רקע במחלות לב חוץ מאוושה בלב שהתגלתה אצלי לפני הרבה שנים.לאחר בדיוקת רבות,כולל בדיקות לב,נמצא כי הכל תקין והאיוושה לא מהווה בעיה. לעיתים יש לי בעיה שאני מרגיש באופן פתאומי דפיקות לב חזקות ומהירות שגורמות קצת לקוצר נשימה.הם באים ממש בפתאומיום ולעיתים לאחר שאני אוכל.כרגע אני גם מרגיל דפיקות לב חזקות בחזזה ומהירות לדי ללא שעשיתי שום מאמץ פיזי. מה עלי לעשות כרגע?? האם יש משהו שמרגיע את הלב?? ממה זה נובע?

16/09/2005 | 20:30 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות שיש לך הפרעות קצב של דופק מהיר. יש צורך בבדיקה חוזרת ואולי גם מעקב של 24 שעות אחרי הדופק. בדיקה שנקראת הולטר

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)