החזרת קרום ביתולין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/09/2005 | 20:01 | מאת: סוזי

אני מחפשת איפה לעשות ניתוח החזרת קרום ביתולין קרוב למקום מיגוריי וכמה זה עולה וכמה זמן וזה יהיה בסתר בבקשה תענו לי

28/04/2009 | 21:00 | מאת: יסמין

גם אני מעוניינת ומחפשת רופא שיוכל לעשות לי ניתוח החזרת בתולין מאיזור עפולה ..כמה זה יעלה לי רוצה לעשות ובסתר שאף אחד לא יגלה שעשיתי ..נא לתת לי תשובה בזמן הקרוב אני לחוצה בזמן אני מתחתנת עוד 6 חודשים בערך ..

11/05/2009 | 01:12 | מאת: סאשה

חבר'ה תעזרו לי בבקשה.. אני עוזר לידידה מאוד קרובה והיא רוצה לדעת איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה יעלה??! אשמח לקבל תשובה בקרוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)