עייפות ונמנום משך שבוע אחרי מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/09/2005 | 23:32 | מאת: פ.

לפני כשבוע נפלו על ראשי אופניים (מגובה לא רב: .0.5 מ'). טיפלתי בנפיחות בראש - לא היה דימום - באמצאות קרח. הנפיחות ירדה, והכאבים כמעט נעלמו. (מדי פעם - יש תחושת כאב, מפוזרת - והיא נעלמת אחרי מספר דקות). לעומת זאת, מאז כשבוע, במהלך היום אני חשה רצון לישון. מדי מספר שעות פוקדת אותי תחושת נמנום וכובד (עיינים וראש, כמו אחרי משקה אלכוהולי) וחושת דחיפות של נמנום/הירדמות. האם יש קשר? מה פירוש הדבר? מה חשוב לבדוק? (גילי : 58). תודה.

04/09/2005 | 08:17 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין קשר בין החבלה לנימנום. יש לבדוק נושאים אחרים כמו המוגלובין. תזונה נכונה ושינה טובה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)