סחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/08/2005 | 19:11 | מאת: רוני

בימים האחרונים אני סובלת מסחרחורות זה קרה בפעם הראשונה שהתעוררתי באמצע הלילה וראיתי שהכל מסתובב לי...לא התייחסתי לזה והמשכתי לישון בבוקר קמתי ואיך שעמדתי חטפתי שוב גל של סחרחורות זה מבהיל אותי...כי אני מרגישה שאני עומדת להתעלף..זה בא לי לפעמים גם עם בחילות אמא שלי אומרת שזה קשור למשקל שלי שאני לא אוכלת מספיק ושאני קמה מאוחר אני דווקא כן אוכלת...ואני לא חושבת שיש קשר בין השניים הייתי לא מזמן בצו ראשון ואמרו לי שאני תת משקל אני שוקלת 40 ואני אמורה להיות 45 ככה אמרו לי אבל הכל תקין אצלי מבחינה בריאותית עשיתי לא מזמן בדיקות דם וגם הם נתגלו תקינות לגמרי...ממה זה יכול להגרם הסחרחורות? אשמח אם תתקבל תשובה בהקדם...רוני

31/08/2005 | 09:00 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

האם הסחרחורות מפיעות כאשר את קמה כלומר ממצב שכיבה או ישיבה לעמידה. אם כן יש לעקוב אחרי לחץ הדם. וכן יש לזה בהחלט קשר למשקלך ומצב התזונה שלך

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)