סימני הרעלה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/04/2002 | 04:07 | מאת: נועה

נסענו במשך כשעתיים ברכב, ותוך כדי כך הרחנו ריח חזק של שמן שרוף שחדר דרך פתחי האוורור של הרכב. אני מרגישה בחילה קלה, מעין תחושה של 'טעם' מוזר בפה וצריבה בעיניים האם אלו סימני הרעלה שמצריכים בדיקה? ואם כן, אילו סוגי בדיקה? האם יכול להיגרם נזק כתוצאה שאיפת אדים אלו או שהתופעות יחלפו כעבור זמן?

02/05/2002 | 18:32 | מאת: ד"ר טל-אור ערן

במאוחר אבל עדיין. כן אלו סמני הרעלה. קרוב לודאי סימני גירוי של העשן הסמיך או אדי השמן. צריך לצאת למקום מאורר ואם הסמנים חולפים די בכך. אחרת יש לפנות לטיפול רפואי.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)