בעיית זיכרון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/08/2005 | 23:50 | מאת: אגם

לא מצאתי פורום לשאול את השאלה שלי לכן אני כותבת פה : חבר שלי בן ה - 34 סובל מבעיית זיכרון שלטעמי היא חמורה. הוא כל הזמן שוכח - אירועים, דברים שדיברנו עליהם, דברים שקרא בעיתון. פחות או יותר מדי כמה ימים אני מגלה שהוא לא זוכר משהו. וגם כשאני מזכירה לו בדיוק את העניין אין לו שמץ של זיכרון לגביו. כאילו הוא לא התרחש מעולם. ואני לא מדברת על אירועים רחוקים מאוד. לפעמים הוא שוכח אפילו משהו שקרה לפני שבועיים. יש לציין שהוא לא אדם עסוק במיוחד שיושבים לו מיליון דברים על הראש, ושהוא די אינטיליגנט. ניסיתי לשכנע אותו ללכת לרופא והוא מסרב. הוא גם לא נוטל שום תרופות. מה יכול להיות העניין הזה ? בתודה.

21/08/2005 | 12:20 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

גיל 34 הינו גיל מוקדם לבעיות זיכרון. לכן יש צורך בבדיקה רצינית. את הבדיקה הזאת אמור לעשות נירולוג.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)