אלרגיה ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/08/2005 | 21:17 | מאת: אלה

שלום, אני בת 65, סובלת מסכרת ,לחץ דם גבוה ,תת בלוטת התריס. לפני שנה לאחר שחזרתי מחופשה בים המלח הופיעו לי כתמים על כל הגוף וגרד עז שעבר רק לאחר לקיחת כדורי סטרואידים. הסבל היה נורא.גם לחץ הדם עלה וירד. שאלתי האם זה עלול לחזור על עצמו אם אסע גם השנה ? האם יכול להיות מסוכן?ומה הסיבה לכך? תודה מראש

14/08/2005 | 12:38 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות שזה אכן אלרגיה ואז התשובה כן זה יכול לחזור על עצמו ואיני יכול לנבא על העוצמה בא זה יופיע

14/08/2005 | 18:07 | מאת: אלה

שלום רב, תודה על התשובה, ברצוני לשאול באותו נושא , איך אוכל לבדוק ואיפוא?(אני תושבת חיפה) אם זו אכן אלרגיה. ומה יכול לקרות, ואם לא ארחץ בים ורק בברכה במלון גם זה מסוכן. או רק אנפוש בים המלח בלי להתרחץ במי הים. תודה מראש

18/08/2005 | 10:15 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש מרפאה לאלרגיה ברמב"ם את יכולה לפנות אליה ליעוץ

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)