בעיות בעור הפנים והידים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/08/2005 | 12:12 | מאת: ארנון ארד

קבלתי טיפול בטבליות Neotigason 25mg 2x30 לתופעות קדם סרטניות. במהלך הטיפול האדמתי והתקלפתי מעור הפנים וגב כף היד. כשלושה שבועות לאחר גמר הטיפול חזרו ונשנו התופעות הנ"ל ביתר שאת. אני סובל מהתנפחות וצריבות השפתים וגב כפות הידים מזה מספר שבועות. נראה שגם אנטי-היסטמין מסוג Lorastin לא עוזר. האם ניתן להפסיק פעילות מציקה זאת? אודה לכם על תשונתכם בברכה ארנון ארד

11/08/2005 | 16:43 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ההיתי שמח לענות לך. אך תקבלי תשובה טובה יותר וממצע בפורום אלרגיה ואסתמה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)