שבר קרוב לכף היד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/08/2005 | 22:24 | מאת: שחר מ.

אימי שברה אתמול בבוקר את היד קרוב למפרק כף היד. גיבסו את היד בקופת החולים (כללית-ר"ג). מאז יש לה כאבים חזקים במפרק. הרופא טוען שזה טבעי. מחברים אני יודע שכאב משבר עובר אחרי יום. היא לא מצליחה לנוח ואני חושב לקחת אותה למר"מ או לבית חולים. מה עלי לעשות? האם אפשר בשלב כזה להחליף את הגבס לגבס פלסטיק?

11/08/2005 | 16:45 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ראשית מוקדם עדיין להחליף את הגבס. שנית יש לבדוק האם כף היד חמה ובצבע טבעי באם לא, יש לפנות מידית לרופא. ובאם הכל תקין אפשר לתת לה טיפול נגד כאבים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)