רגל נרדמת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/08/2005 | 11:26 | מאת: דגנית 41

שלום בעלי בן 43 סובל ממשקל עודף לא רציני מזה כחודש וחצי "נרדמת" לו הרגל הימינית בזמן האחרון יש לו כאבים חזקים בעיקר כשהוא שוכב ובזמן האחרון כמה ימים אינו יכול להפעיל הרבה את היד הימנית בפעולות כמו כתיבה האם זה קשור לרגל? והאם זה מסוכן טרם בקרנו רופא כי אננו יודעים לאיזה רופא להגיע תודה על תשובתכם

09/08/2005 | 11:29 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בהחלט רצוי וצריך להגיע לבדית רופא. רופא משפחה או אורטופד. יכול להיות שהוא סובל מלחץ על שורשי עצבים בעמוד השידרה.

16/12/2005 | 09:17 | מאת: ענת

מזה כחודש הרגל השמאלית שלי מדי פעם נרדמת קלות, מה המשמעות? יכול להיות שזה התחלה של ניוון שרירים?

09/08/2005 | 12:13 | מאת: איציק

ה קורה עקב לחיצת חוליה על עצב כדי לעשות צילום גב תחתון וירך ימין , הכאבים הם חזקים מאוד ואולי כדאי לחשוב על משככי כאבים ,חגורת גב ,אי חשיפה ישיר למזגן ,הורדה במשקל ,הידרוטרפיה ולפני הכל לבקש בדיקה וחוות דעה של אורטופד -כל זה מספר אני מניסיון שתהיו בריאים ,

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)