עכשיו אני מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/08/2005 | 12:32 | מאת: **

מזה יותר משנה יש ברגלי הימנית גוש בולט אבל לא כואב. כשאני יושבת או שוכבת הוא די מתמזג עם הגוף ורך למגע. נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד וצילום רנטגן. רציתי לדעת מה הסיכויים לגוש שומני ומה לא? מדוע צריכים לעשות צילום ולא להסיר מייד את הגוש והאם מסירים אותו בהרדמה מקומית או כללית?

07/08/2005 | 09:08 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הבדיקות שנשלחת עליהם הם הגיוניות ומקובלות. מיכוון שהגוש כבר שנה באותו גודל אין מה להחפז בהסרתו. בנושא ההרדמה תלוי מה מיקומו של הגוש. במידה והוא שטחי אפשר לעשות זאת בהרדמה מקומית.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)