בבקשה עזרה !!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/08/2005 | 21:57 | מאת: מיכל

לא ידעתי כל כך לאיזה פורום לשייך את ההודעה , אך מקווה שתענו לי. מיום שני בערב אני סובלת מעייפות נוראית, כל פעם גם שהלכתי למיטה לא הצלחתי להירדם אע"פ שהעיניים שלי נעצמו. עם זאת, התחיל מעט חום להתגלות. אתמול היה לי בערב 38.0 וכעת יש לי 38.9. מלבד החום , יש לי רק עייפות גדולה בלילה ( בינתיים ). לקחתי אופטלגין וזה די מוריד לי את החום אך עדיין.. זה מוזר שיש לי חום ועייפות בעיקר לפנות ערב. בבקשה תעזרו לי.. מה יש לי ..?

07/08/2005 | 09:11 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

קרוב לוודאי שאת סובלת משפעת. אך הבחנה דרך האנטרנט אינה כדאית ואינה טובה. במידה והחום ממשיך פני לבדיקת רופא. לא וירטואלית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)