מודאגת מאוד...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/07/2005 | 04:58 | מאת: שמרית

התעוררתי עכשיו בחמש וחצי לפנות בוקר בבת אחת כאשר הרגשתי שיד ימין שלי נרדמה ושקשה לי מאוד מאוד לנשום (כאילו אני נמצאת מתחת למים) הריאות שרפו לי, העיניים דמעו, האף מנוזל, והרגשתי עייפה מאוד. הדבר הראשון שעשיתי היה לקפוץ מהמיטה בבהלה ולרוץ לחדר ההורים שלי כאשר בדרך הצלחתי להסדיר קצת את הנשימה ולהעיר את היד. לקח לי כמה דקות להתאושש אבל נשארתי עם עייפות בלתי רגילה. אני רוצה לציין שאני בחורה בת 21 בריאה בדרך כלל בלי היסטוריה של אסטמה או הפרעות שינה\נשימה\נימול וכו. מה זה יכול להיות? למי אני צריכה לפנות כדי לברר את זה? אני צריכה בכלל לפנות לרופא? זה לא קרה לי בעבר וזה היה מפחיד מאוד. תודה.

28/07/2005 | 14:17 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לפי התאור שנתת נראה לי שמדובר בזהום וירלי חריף. כלומר שפעת. אם התופעות ממשיכות אנא פני לרופא

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)