כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/07/2005 | 11:07 | מאת: יוליוס

במהלך הלילה הרגשתי כאבים בחזה שהעצם לוחצת לי על הריאות בעיקר כששכבתי על הבטן וגם כעת כאשר אני מתמתח או מתכופף אני מרגיש שהעצם בחזה לוחצת לי הריאות מה ניתן לעשות ונמה יכולה להיות הסיבה ?

21/07/2005 | 20:17 | מאת: חובש רפואת חירום

שלום רב, לא ציינת מהו גילך ומחלות נוספות שהינך סובל או תרופות שאתה נוטל באופן כרוני. האם אתה אסטמתי? האם אתה ספורטאי או לאחר אימון גופני מאומץ? מאוד חשובים הפרטים הללו.

26/07/2005 | 09:12 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

תאור הכאבים מרמז על כאבי שרירים. מאחר שלא ציינתה את גילך אין אני יכול להתייחס לכך. אך במידה והכאבים נמשכים כדאי לבצע בדיקת אק"ג

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)