אבנים בכיס מרה באופן דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/06/2005 | 21:07 | מאת: שי ל

לאמא שלי יש אבנים בכיס מרה והיא כל מה שיש לי אבי נפטר מדום לב ונשארתי לבדי איתה ואני סומך רק על רמבם והייתי רוצה לשאול איזה מנתח הכי טוב יש לאבנים בכיס מרה מכל המחלקות אבל הכי טוב מקוה שתשיב במהירות בתודה רבה שי

21/07/2005 | 20:13 | מאת: חגי

אני אושפזתי לפני כשנה ברמב"ם בכירורגיה ב' עקב ניתוח תוספתן, אבל יש שם רופאים ממש מעולים. אין לך מה להילחץ מהניתוח, הוא נחשב ניתוח פשוט. אם יעשו אותו לאימך בניתוח לפרוסקופי (ללא פתיחת הבטן), יהיו לה פחות כאבים וגם ההחלמה תהיה הרבה יותר מהירה מאשר ניתוח עם פתיחת בטן. מאוד חשוב שתשאלי את הרופאים בקשר לניתוח לפרוסקופי. פרופ' קראוס הוא מנהל כיחרורגית א' ושמעתי עליו דברים טובים.

21/07/2005 | 20:14 | מאת: חגי

.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)