דימום בחלל הרחם בשבוע 10

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/06/2005 | 21:42 | מאת: כרמית

אני בת 29 +3 ילדים עברתי הריונות תקינים כרגע אני בהריון בשבוע 10 ובבדיקת אולטרסאונד הראשונה מצאו שיש לי דימום מסביב לשק ההריון לאחר כשבוע וחצי עברתי שוב אולטרסאונד ומסרו לי שיש לי דימום בחלל הרחם בעל עכירות בנונית ואין לי הרבה סיכויים שההריון יחזיק מעמד .הייתי רוצה לדעת בבקשה האם זה נכון וגם האם זה מסכן אותי. אני נוראה מודאגת והייתי רוצה לדעת מה יהיה לגביי ולגבי העובר תודה

08/06/2005 | 23:03 | מאת: 8

כרמית, אני חושבת שיש פורומים מתאימים יותר - אולטראסאונד במיילדות וגינקולוגיה הריון ולידה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)