אבעבועות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/06/2005 | 17:36 | מאת: שם בדויי

שלום, איך אני יודע אם אני חולה באבעבועות רוח מבלי לנסות להבין את הסימפטומים שלהם? ז"א, צמחו לי שלושה בלוטות בסביבות בית השחי, כשהם ריקות מבפנים, והן בצבע ורוד... כמו-כן כאשר אני מזיז את עיניי למעלה ולמטה בצורה קיצונית מבלי להזיז את ראשי אני מרגיש כאב מעל לגבות, וכאב ראש בלי שום קשר. האם אני חולה במשהו, וכמו כן האם אלו יכולים להיות סימפטומים של לקיחת סמים?

05/06/2005 | 08:15 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין קשר בין התופעות שאת מתארת לאבעבועות רוח. אני מציע שתפנה לבדיקה רפואית.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)