פריחה בעור

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/06/2005 | 14:57 | מאת: תמי

אני בחורה בת 26. לפני מספר ימים גיליתי בכפות הידיים בלוטות קטנות שבחלקן ישנה נקודה שחורה באמצע. הבלוטות לא בולטות יתר על המידה וניתן לראותן רק כאשר מסתכלים מקרוב ובאור יום. התעלמתי מתופעה זו שכן חשבתי שהיא תופעת לוואי של כדורים שהתחלתי ליטול לפני כעשרה ימים: חומצה פולית 5 מ"ג לבליעה וכדור B-12 להמסה מתחת ללשון. אולם, עכשיו גיליתי שיש לי בלוטות זהות גם על הפנים. מלבד כדורים אילו, אני נוטלת גלולות למניעת הריון ORTHO. יש לציין שלאחרונה גילו כי אני אנמית בשל מחסור בהמוגלובין, ב-B12 ובחומצה פולית וכי לפני שנה עברתי את מחלת הנשיקה. אני מאוד מודאגת. מה לעשות? האם מדובר במחלה מסוכנת או בתופעות לוואי?

08/06/2011 | 18:38 | מאת: עדי

ערב טוב קמתי בבוקר עם פריחה אדומה בעור בגוף עליון אני אחרי נטילת מוקסיפן כשבוע ימים הפסקתי ביום שבת מה זה יכול להיות תודה עדי 0545700640 תשובה דחופה בבקשה

08/06/2011 | 18:38 | מאת: עדי

ערב טוב קמתי בבוקר עם פריחה אדומה בעור בגוף עליון אני אחרי נטילת מוקסיפן כשבוע ימים הפסקתי ביום שבת מה זה יכול להיות תודה עדי 0545700640 תשובה דחופה בבקשה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)