לחץ תוך גולגלתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/05/2005 | 08:49 | מאת: אסנת

מה הם הסימפטומים ללחץ תוך גולגלתי ומתי יש להילחץ? (אני לוקחת רואקוטן כבר חמישה וחצי חודשים וסובלת כחודש וחצי מסחרחורות, חוסר יציבות, כאבי ראש, עייפות וצוואר תפוס קשה)

19/05/2005 | 13:51 | מאת: ע

אינני רופאה, אבל לדעתי את חייבת לדווח לרופא המטפל שנתן לך את הרואקוטן, על תופעות הלוואי שמהן את סובלת, ולא כדאי לדחות זאת. אם הוא לא זמין, להתייעץ עם רופא המשפחה

06/06/2007 | 14:38 | מאת: נורית

אני בת 35 סובלת מהמחלה כ - 14 שנה, לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח שנט (מאז בצעתי שלוש תקונים עקב סתימות) יש לי שתי אחיות שסובלות גם מלחץ תוך גולגולתי מוגבר אבקש לדעת האם המחלה תורשתית.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)