סחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/05/2005 | 18:23 | מאת: דקלה

אני סובלת במשך שלושה ימים מכאבי ראש וסחרחורות נבדקתי ע"י שלושה רופאים הם לא מצאו בעיה כלשהי , תוצאות של בדיקת דם שביצעתי הצביעו על כך שהכל תקין האם יש סיבה לדאגה?

07/09/2005 | 21:37 | מאת: K.C

אני סובלת באופן קבוע מסחרחורת זה בא בפתאומיות ,יש לי גם בעיה של הרדמות בלילה וכשאני נרדמת אני מתעוררת לעיתים מתוך כיווץ שרירים. הבדיקות מראות שהכל תקין פרט לברזל נמוך

19/10/2005 | 07:30 | מאת: אריאנה

לפני כחצי שנה החלו סחרחורות למשך כשלושה חודשים . לפני כמה ימים חזרו הסחרחורות למעשה, יש לי היסטוריה של בעית שמיעה באוזן ימין וכשהייתי ילדה עשיתי ניתוח כפתורים . בבדיקת ברה שעשיתי אכן באוזן ימין לא ניתן למדודד זמן הולכת העצב(אני מקווה שאני לא מתבלבלת). הייתי רוצה לדעת המלצתך ...

08/09/2005 | 09:14 | מאת: מיכל

אני בת 29 וסובלת מסחרחורות לא באופן רציף ,מידי פעם זה מלוווה בלחץ באוזן ימין והרגשה כאילו שהאוזן סתומה, בנוסף במידה כשאני מדברת בטלפון ומעבר לקו מרימים את הכל (באוזן הכואבת)אני פשוט קופצת

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)