כאבי תופת דחוףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/05/2005 | 06:48 | מאת: eti558

יש לי כאבים מאוד חזקים בישבנים מאחור ומצידי הרגלים בקטע שמחבר את העגן אני לא יכולה לשבת לא לישון ולא ללכת בחג הפסח אפילו גררתי את הרגל פניתי לאורטופד שהפנה אותי לצילום עשיתי צילום מאחר שהיה חג לא היה מי שיפענח לי את הצילום פניתי לקבלת תור חזרה לאורטופד יש טור רק בעוד חודש ניסיתי טיפול באטופן וכמו כן נרות וולטרן שלא עזרו לי כלל בינתיים הכאב מתפשט גם לכיוון המפסעה ואין לי אפשרות לפנות לאורטופד אחר בטענה שאני צמודה לרופא שלושה חודשים בינתיים אני לא ישנה ולא מתפקדת כמו שהייתי אני בוכה כל הזמן ומצוברחת מאוד אודה לכם אם תתנו לי תשובה נ.ב מה זה ספולידילוליזיס?

09/05/2005 | 11:36 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לפנות מיידית למיון

09/05/2005 | 12:01 | מאת: eti558

תודה על תשובתךלאחר שכבר לא הייתה ברירה הגעתי להנהלת הקופה שהפנתה אותי מידית לאורטופד שעשה לי צילומים וגילה שיש דלקת ברצועות האגן וקיבלתי טיפול מידי של זריקות וולטרן ששיפרו את הרגשתי מקצה לקצה האם בכל זאת עליי להמשיך ולעשות את הזריקות כל השבוע?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)