קוץ ברגל אולי מעץ דקל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/04/2005 | 22:08 | מאת: זהר

שלום, לפני שבוע דרכתי על קוץ ככל הנראה של עץ דקל שהיה סמוך (קוץ לבן). הוצאתי את הקוץ ובמשך כדקה היתה לי תחושת צריבה אדירה ברגל הדומה לאש. הכאב עבר. קמתי למחרת כשעל כל כף הרגל פס בצבע אדום אך ללא כאבים מיוחדים. עבר שבוע והתעוררתי עם תחושת גירוד נוראית, התנפתות של אותו קו אדום (דומה לעקיצה ) ותחושה של בצקת בעת הדריכה על הרגל (לא מדובר בכאבים נוראיים אך תחושת אי נוחות נוראית בשל הגירודים הרבים והנפיחות). אשמח לעצה מה עלי לעשות.

02/05/2005 | 10:31 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

קרוב לוודאי שפיתחת זהום. יש לפנות לרופא משפחה או אורטופד לקבלת טיפול מתאים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)