בלוטה בצוואר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/04/2005 | 09:18 | מאת: אתי

מזה 10 ימים יש לי לחץ באחת הבלוטות הצוואיות בצד שמאל של הצוואר, הייתי אצל א.א.גרון שלא התרגש אמר לי לקחת אנטיביוטיקה, אבל זה לא משתפר ואפילו מחמיר. הוא אמר שזה דלקת של הסחוס של בלוטת תריס אבל הכאב בעיקר בבוקר ובזמן סיבו הראש , מה הם האפשריות לזיהום או גידול בבלוטה צווארית אודה על תשובתכם בהקדם תודה

25/04/2005 | 12:16 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

גידול קרוב לודאי זה לא מכוון שגידולים אינם כואבים אבל רצוי מאד להמשיך במעקב רפואי

26/04/2005 | 14:32 | מאת: אתי

זה לא כואב זה לוחץ בזמן שאני מזיזה את הצוואר אבל אחרי החד בעזרת השם אנ י אלך לחדר מיון אם זה לא יעבור תודה לך על שניסית להרגיע אותי , א ני מקווה שכמה ימים דחייה בטיפול בעניין לא יהוו בעיה . תודה אתי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)