פגיעה, תזוזה ונזק נזק חריף???

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/03/2005 | 14:27 | מאת: רני

שלום רב, אני חולה בהיפוכונדריה וטורדנות כפייתית כבר שלוש שנים, מטופל בפבוקסיל עם שיפור משמעותי. כאשר אני מקבל מכה (חבטה או חתך) ולו הקטנה ביותר,אפילו ללא דימום נראה כלשהוא, אני מייד קופא המקום ולא מסוגל לזוז שמא הדבר (מאמץ או פעילות) יגרום להחרפה רצינית במע' שונות בגוף. וכשלמרות זאת אני נע, אני נתקף בחרדה אטמית + תחושות גופניות. האם יש שחר לפחד זה? איך יוצאים מזה??? החרד רני.

20/03/2005 | 08:53 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין שחר לפחד הזה. הטיפול צריך להיות בעזרת אנשי המיקצוע המתאים. קרי פסיכולוגים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)