עזרה בפענוח תוצאות הבדיקה...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/03/2005 | 19:57 | מאת: אסתי

במשך כחודשיים חליתי במחלה עם סימפטומים של שפעת: כאבי גרון קשים, נזלת, שיעול קשה וגודש בדרכי הנשימה. טופלתי באנטיביוטיקה 10 ימים, הסימפטומים חזרו וחודש לאחר מכן לקחתי אנטיביוטיקה נוספת לפי המלצת הרופא. הסימפטומים עברו פרט לכאב הגרון וכאבי שרירים. נשלחתי לבדיקות דם ושתן (כשבוע אחרי סיום האנטיביוטיקה) ולהלן התוצאות: בדיקת דם: EBNA IgG (POS) EBV Past infection (ספירת דם וכימיה היו הכל בגדר הנורמה) בדיקת שתן: Erythrocytes (U) = 250 אודה אם תוכלו להגיד לי אם מדובר במחלת הנשיקה או במשהו אחר...

13/03/2005 | 19:30 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לכולם כפי שאמרתי בעבר : פרום זה אינו עוסק בפיענוח תוצאות מעבדה לכן אני מבקש לא לבקש זאת

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)