לחץ פתאומי בראש בזמן המין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/03/2005 | 12:37 | מאת: נאור

שלום לרופא במהלך מין ביום שישי בערב בזמן סיום קבלתי לפתע לחץ אדיר בחצי הראש עברו יומיים ועדיין אני מרגיש מיחושים בקרקפת אני בן 43 בריא בדר"כ אם קרו מקרים שבמהלך המין התפקע כלי דם בראש? עליי לציין של"ד שלי 110/70 בקביעות איך אני יכול לדעת שחלילה אין לי דימום בגלל התפקעות כלי דם? אין לי כל סימנים של הפרעות תחושה חוץ ממחושי הראש לקחתי רוקל למיחושים וגם לוריוון כדי להוריד את החרדה האם יש צורך ללכת לנוירולוג או מיון לבדוק שאין נזק חוץ ממחושי הראש? תודה רבה

14/03/2005 | 13:51 | מאת: נאור

בנתיים הייתי אצל נוירולוג הוא בדק אותי ואמר שאין חשש לדימום שלח אותי לבדיקת סי טי מוח לשלילת מפרצת אולם מאחר שיש לי כיליה מתפקדת אחת אני חושש מחומר הניגוד וכנראה לא אבצע את הבדיקה עליי לציין שבשנת 2002 עשיתי CT מוח עם חומר ניגוד והוא היה תקין האם אפשר להניח שמאז לא התפתחה מפרצת שכן הדבר לוקח שנים רבות וקשור גם לנטייה משפחתית?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)